Intiimialueen laserin käyttö

Intiimialueen laserin käyttö

Laseria voidaan tutkimuksien ja kokemuksien mukaan käyttää avuksi gynekologian alalla, erityisesti silloin kun halutaan välttää leikkaustoimenpiteitä tai siirtää niitä myöhemmäksi. Laserhoidot suoritetaan tietyillä protokollilla, riippuen vaivan luonteesta ja halutusta lopputuloksesta. 

  • Oletko väsynyt karvojen poistoihin tai ärtyvätkö ulkosynnyttimet karvojen poiston seurauksena? Laserilla voidaan helposti suorittaa intiimialueen karvojen poistoa.
  • Häiritseekö päivärutiinissasi virtsankarkailu? Haluatko apua, mutta et halua joutua leikkaukseen? Joskus laserhoidoilla voidaan lievittää virtsankarkailun oireita. Näihin voidaan yhdistää myös pistoshoitoja.
  • Onko emättimesi löystynyt, mutta et halua leikkaukseen? Laserilla voidaan tehdä myös emätinkiristystä. Monesti toistuvien alatiesynnytyksien jälkeen laserilla voidaan hoitaa erilaisia alapään pulmia ja kysymyksiä.
  • Tiesitkö, että limakalvojen kuivuus voi olla kaiken ikäisten naisten vaiva? Onko alapään kuivuus alkanut oireilla ja muuttua häiritseväksi? Onko kutinaa, kirvelyä, toistuvia haavaumia tai toistuvia tulehduksia? Joskus näissäkin tilanteissa laserhoito auttaa. 
 

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.