Skinbooster- ja biorevitalisaatiohoito

Hyaluronihappopitoisilla täyteaineilla voidaan tehdä esimerkiksi koko kasvojen tai decoltee alueen ihoa syväkosteuttavia ja nuorentavia toimenpiteitä ilman varsinaista täyttävää tai piirteitä muokkaavaa tavoitetta. Sairaalassamme on käytössä Belotero sarjan Revive valmiste.

Hoito muistuttaa mesoterapiaa ja se tehdään pistoksin. Käsittelyllä iho saa luonnollisesti hyaluronihappohoidon parhaat puolet. Hoito sopii erityisesti silloin, kun kaivataan koko ihon laadun kohennusta, lyhyttä toipilasaikaa sekä tehokasta, mutta äärimmäisen luonnollista lopputulosta. Hoito tehostaa ihon uudistumista tehostaen sen kollageeni ja elastiinimuodostusta.

Hoidon jälkeen iho tuntuu ja näyttää kosteutetulta ja hyvinvoivalta. Usein asiakkaat yllättyvät uudesta hehkusta kasvoillaan.

Paras lopputulos saavutetaan 3 kerran sarjahoidolla, mutta hoito voidaan toteuttaa myös kertahoitona. Hoidon voi varata ilman erillistä konsultaatiota. Iho tarkistetaan ennen hoito. Käsittely tehdään voidepuudutuksessa. Hoito tehdään pistoksin eli hoidossa on varauduttava lyhyestä toipilasajasta huolimatta pieniin mustelmiin etenkin niihin herkillä henkilöillä tai kalanmaksaöljyvalmisteiden käyttäjillä.

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.