fbpx

Kosmetologi

Tervetuloa ihohoitolaan!

Hoidettu iho on kaunis. Ihon epätasapainotilat saattavat näkyä iholla usein kuivuutena, epäpuhtauksina tai ihon värin kirjavuutena. Hyvinvoivaa ihoa ei kiristä tai kirvele. Oikeanlaisilla ihonhoitotuotteilla ja -rutiineilla on mahdollisuus saavuttaa kaunis ja kimmoisa iho, joka ei reagoi punoittamalla ulkoisiin ärsykkeisiin. Myös arvet ja ihon epätasainen pigmentti ovat tasoitettavissa ihon pinnallisella hoidolla.

Käytössämme on edistykselliset Neostrata -tuotteet, joiden patentoitu AHA -teknologia auttaa ihoasi uusiutumaan. AHA- kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokosia ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle syntyy uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Tutkimus ja kliininen kokemus ovat osoittaneet, että AHA-hapoilla voidaan hoitaa menestyksekkäästi erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntymisen merkkejä, kuivuutta, aknea ja pigmenttimuutoksia. AHA-kuorintojen lisäksi käytössämme on ainutlaatuinen retinolikuorinta, joka on erinomainen vaihtoehto iän tuomille muutoksille sekä rasvoittuvalle, epätasaiselle tai arpiselle iholle. Jokainen hoitokokonaisuus rakennetaan yksilöllisesti ihon tarpeita sekä asiakkaan toiveita kuunnellen. Räätälöimme jokaisen kasvohoidon asiakaskohtaisesti aloittamalla hoidon ihoanalyysilla, jonka avulla määrittelemme käyttämämme Neostrata hedelmähappokuorinnan voimakkuuden sekä muut hoidossa käytettävät tuotteet. Tuloksellisessa ihonhoidossa suuri rooli on päivittäisessä ihonhoidossa. 

Hoitolassa tehtävät Neostrata AHA- sekä retinolikuorinnat yhdessä kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttimuutoksia, kosteuttavat kuivaa ihoa ja hoitavat sekä ennaltaehkäisevät ihon epäpuhtauksia. Näiden lisäksi ongelmatonkin iho hyötyy säännöllisistä hoidoista; iho säilyy kauniina ja vastustuskykyisenä, hoidot ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkien syntymistä eikä iho kuivu.

AHA- sekä retinolikuorinnat:

  • kiinteyttävät ikääntynyttä ihoa, juonteita ja uurteita
  • tasapainottavat epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa
  • vaalentavat ja tasoittavat pigmenttimuutoksia
  • rauhoittavat couperosaa ja ruusufinniä (acne rosacea)
  • syväkosteuttavat ja vahvistavat kuivaa ja herkkää, jopa atooppista ihoa
  • kirkastavat sameaa ihoa
  • tasoittavat ihon pinnallisia arpia ja auttavat ihoa uudistumaan terveempänä

Jo yhdellä Neostrata AHA tai retinolikuorinnan sisältävällä kasvohoidolla on ihoa raikastava vaikutus, mutta parhaat tulokset saadaan säännöllisellä sarjahoidolla. Säännöllisen AHA- tai retinolikuorinnan avulla ihon rakenne tasoittuu, iho saa uutta kimmoisuutta ja kosteuden sitomiskyky elpyy. Tuloksena on paremmin voiva, nuorekkaampi ja raikkaampi iho. Ammattitaitoiset kosmetologimme ohjaavat ihon kotihoidossa sekä rakentavat hoitosuunnitelman, joka tähtää toivottuihin tuloksiin.

Miten hedelmähappohoidot vaikuttavat?

Ammattimaiset Neostrata Peeling -kuorintahoidot auttavat ihoa uusiutumaan tehokkaasti. Hoidossa käytettävät hedelmähapot kuorivat hellävaraisesti ihon pintaa samalla edistäen solujen uusiutumista syvemmällä ihossa. Lopputuloksena on sileämpi ja hehkuvampi iho. Ainutlaatuisten koostumustensa ansiosta käyttämämme hedelmähapot vaikuttavat tehokkaasti ilman ihoärsytystä. AHA-hapolla tai retinolilla tehtävä ihon kuorinta on nopea ja kivuton ja palautumisaika on lyhyt. 

Neostrata Peeling -hoidossa käytetään pitoisuuksiltaan erilaisia kuorivia, solujen uusiutumista edistäviä ja täyteläisyyttä lisääviä hedelmähappoja, kuten glykolihappoa, mantelihappoa ja sitruunahappoa. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta AHA vaikuttaa syvällä ihossa vastaten keskivahvaa tai jopa vahvaa kemiallista kuorintaa. Iho tuntuu sileältä ja raikkaalta heti AHA-kuorinnan jälkeen ja kasvohoidon jälkeen saat välittömästi meikata, urheilla ja saunoa. Lievää punoitusta voi esiintyä välittömästi hoidon jälkeen, punoitus laantuu kuitenkin usein jo saman päivän aikana.

Retinol Peel 3% -kuorintahoito on erittäin tehokas retinolipohjainen kuorinta. Monipuolinen Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ihoa ja stimuloi uusien solujen tuotantoa tehokkaasti. Retinoli häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä sekä sen rakennetta, kuten arpia ja epätasaista ihon pigmenttiä. Retinol Peel on myös erinomainen vaihtoehto akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle. Retinolikuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona hoitavan kosmetologin ohjeiden mukaisesti. Noin 2–3 päivän kuluttua iho alkaa uusiutua hyvin tehokkaasti, joka ilmenee hilseilynä käsitellyllä alueella. Viikon kuluttua hoidosta iho on täysin palautunut ja tuntuu kimmoisammalta sekä sileämmältä. Retinol Peel 3% – retinolikuorinnan jälkeen meikkaaminen, peseytyminen ja urheilu on kielletty siihen saakka, kunnes vaikuttava aine on puhdistettu pois iholta. Suosittelemme saunomisen välttämistä ensimmäiset 48 tuntia Retinol Peel -kuorintahoidon jälkeen. Saat aina yksilöidyt jälkihoito-ohjeet kosmetologiltasi.

Huomioithan, että AHA- ja retinolikuorinnan jälkeen iho on erityisen herkkä UV-säteilylle ja mahdollisen pigmentoitumisen riski moninkertaistuu. Hoitojen jälkeen iho on suojattava korkealla +50 suojakertoimella.

Muista:

  • Kerro ihoterapeutille, jos käytät lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon. Kerro myös muista seikoista, joilla saattaa olla merkitystä hoidon kannalta.

  • Parran on hyvä olla ajettu, mutta älä aja sitä samana päivänä, jotta ihoa ei nipistele.

  • Muistathan, että hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona! Kun hoitolahoitoja täydennetään oikeilla kotihoitotuotteilla, tulos on paras mahdollinen. 

Sairaala Innovassa Sinua palvelee kaikissa ihon- ja kauneudenhoitoon liittyvissä kysymyksissä SKY-kosmetologit Jasmina Laurila ja Salla Kankaanpää.

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.