Hyaluronihappo

Kasvojen täyteainehoidot ovat yleistyneet viime vuosina etenkin kasvojen piirteitä nuorentavana ja korostavana toimenpiteenä. Myös pieniä luonnollisia kasvojen piirteiden korjauksia voidaan saada täyteaineilla aikaiseksi. Hyaluronihappoa on ihmisen ihossa jo luonnostaan. Hoidon jälkeen iho näyttää pirteämmältä ja kosteutetulta. Hoidolla on mahdollista nuorentaa ja piristää kasvojen piirteitä hyvin luonnollisesti, kun pistostekniikka ja annos sekä käytettävä valmiste on huolellisesti valittu. Yleensä tavoiteltava lopputulos on sellainen, joka korostaa tai korjaa henkilön omia kasvojen piirteitä luonnollisesti ja ulkopuoliselle huomaamattomasti.

Yleisimpiä hyaluronihappolla käsiteltäviä kasvojen kohteita ovat esimerkiksi huulten muotoilu, poskipäiden korostus, kasvojen piirteiden nuorentaminen, silottaminen tai korostaminen sekä suupielten juovien/urien käsittely ja silottaminen. Hoitoa voidaan antaa myös kokokasvoille ihon kimmoisuuden lisäämiseksi. Tietyissä tilanteissa myös alaluomien aluetta ja tummuutta voidaan hoitaa täyteaineinjektioin.

Täyteainekäsittelyn jälkeen iholla voi ilmaantua punoitusta ja pieniä mustelmia, jotka ovat ohimeneviä. Hoidon teho näkyy heti ja vaikutus kestää 6 kuukaudesta 9 kuukauteen ja jopa pidempään henkilöstä riippuen. Hikoilua kannattaa välttää 24 tuntia käsittelyn jälkeen. Hoitoa ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Hyaluronihappohoidot ovat oikein käytettyinä yleensä turvallisia, mutta eivät riskittömiä. Hyaluronihappolle on olemassa myös ´vasta-aine´, hyaluronidaasi, jota voidaan käyttää hoidetulle alueelle, mikäli aineen vaikutus halutaan pois. Valtaosassa tapauksia hoito on tehokasta.

Injektiohoitoihin voi varata suoraan toimenpideajan, mutta joskus kokonaisuuden suunnitteleminen voi viedä aikaa, jolloin erillinen suunnittelukäynti voi olla tarpeellinen.

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.