Rintojen kohotus

Rintojen kohottamisella tarkoitetaan rintakudoksen uudelleen muotoilua ja nännitason nostoa. Ikääntyessä tai imetyksen jälkeen rinnat laskeutuvat ja iho venyttyy ja usein pelkällä kohotuksella voidaan saada rinnat näyttämään suuremmilta ja nuoremmilta, vaikka sinänsä tilavuus säilyisi samana tai se jopa pienenisi. Rintojen kohottamiseen on erilaisia tekniikoita, joista syntyy erilaisia arpia. Lopputulos on kuitenkin luonnollinen ja arvet varsin huomaamattomat.

Leikkaussuunnitelma pitää tehdä aina yksilöllisesti kunkin anatomiset erityispiirteet ja toimenpiteen tavoitteet huomioiden. Rintojen kohotus on usein esteettinen toimenpide, joskin tekniikoita käytetään myös epäsymmetrioiden korjaamiseksi.

Vastaanottokäynti ja hoitoarvio on kuitenkin tarpeellinen ennen leikkausta, jotta riskeistä ja leikkauksella saavutettavista tavoitteista ja hyödyistä voidaan varmistua kunkin asiakkaan kohdalla yksilöllisesti. Vastaanottokäynti on tarpeellinen myös leikkauksesta toipumiseen tarvittavan informaation suhteen.

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.