PRP- hoito

PRP (platelet rich plasma) – eli runsasverihiutaleinen plasmahoito toteutetaan injektiohoitona paikallisesti. Yleisimpiä käyttöaiheita hoidolle ovat ikämuutosten kuten pienten juonteiden ja ryppyjen hoito sekä ihon kimmon palautus. PRP-hoidolla voidaan stimuloida myös hiustenkasvua niiden harventuessa. Tietyin edellytyksin PRP-hoidot sopivat erilaisten muidenkin sairaus-,kipu- ja arpeutumistilojen hoitoon.

PRP-hoitoa kutsutaan usein myös vampyyrihoidoksi johtuen todennäköisesti siitä, että hoito toteutetaan asiakkaan omasta verestä eli hoidossa otetaan verinäyte joka käsitellään edelleen sentrifugilla injektiolla annosteltavaksi plasmaksi. Hoidossa yhdistyy myös mikroneulauksen edut.

Asiakkaan omasta veresetä erotettu plasma sisältää aineita mm. kasvutekijöitä, jotka tehostavat mm. ihon kollageenituotantoa. Hoitotuloksia on nähtävissä muutaman viikon kuluttua hoidosta. Paras vaste saavutetaan sarjahoidolla.

Hoito sopii useimmille ihmisille eikä vasta-aiheita juuri ole, koska tuote valmistetaan asiakkaan omasta verestä. Hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on C-hepatiitti, AIDS, HIV tai jokin verisyöpä. Myös ihosyöpä hoidettavalla alueelle on este hoidolle. Etenkin niille ihmisille hoitomuoto saattaa olla hyvävaihtoehto , jotka eivät toivo hoitoa synteettisillä aineilla. PRP-hoitojen perusteellinen tieteellinen tutkimus on yhä kesken, mutta merkittäviä haittavaikutuksia ei ole maailmalla raportoitu. Hoidon jälkeen iho saattaa olla arka ja yksilöllisesti neulauksesta johtuen pieniä mustelmia voi esiintyä. Hoito tehdään voidepuudutuksessa. PRP-hoitoa voidaan yhdistää myös
esimerkiksi laserhoitojen yhteyteen.

Hoitoon voi hakeutua lääkärin konsultaatiokäynnin kautta, jolloin mietitään yksilöllisesti paras mahdollinen hoito juuri sinulle ja sinun tarpeisiin.

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.