fbpx

Intiimialueen laserhoidot

Laserhoidot

Laseria voidaan tutkimusten ja kokemuksien mukaan käyttää avuksi erityisesti silloin, kun halutaan välttää leikkaustoimenpiteitä tai siirtää niitä myöhemmäksi.

Laserhoidot suoritetaan tietyillä protokollilla, riippuen vaivan luonteesta ja halutusta lopputuloksesta. 

Laserhoitoa voidaan hyödyntää esimerkiksi näissä tilanteissa:

  • Karvan poisto. Oletko väsynyt karvojen poistoihin tai ärtyvätkö ulkosynnyttimet karvojen poiston seurauksena? Laserilla voidaan helposti suorittaa intiimialueen karvojen poistoa.
  • Virtsankarkailu. Häiritseekö päivärutiinissasi virtsankarkailu? Haluatko apua, mutta et halua joutua leikkaukseen? Joskus laserhoidoilla voidaan lievittää virtsankarkailun oireita. Näihin voidaan yhdistää myös pistoshoitoja.
  • Emättimen kiristys. Onko emättimesi löystynyt, mutta et halua leikkaukseen? Laserilla voidaan tehdä myös emätinkiristystä. Monesti toistuvien alatiesynnytyksien jälkeen laserilla voidaan hoitaa erilaisia alapään pulmia ja kysymyksiä.
  • Emättimen kuivuus tai toistuvat tulehdusoireet. Tiesitkö, että limakalvojen kuivuus voi olla kaiken ikäisten naisten vaiva? Onko alapään kuivuus alkanut oireilla ja muuttua häiritseväksi? Onko kutinaa, kirvelyä, toistuvia haavaumia tai toistuvia tulehduksia? Joskus näissäkin tilanteissa laserhoito auttaa. 

Innovan kokenut gynekologi

Ajanvaraus

Sairaala Innovassa laserhoitoja tekee gynekologi Rosemarie Iire.

Varaa aika vastaanotolle tästä.

Hinnasto

Katso hinnat täältä.