fbpx

Profhilo

Profhilo® palauttaa ihon nuorekkuutta ja kiinteyttä

Profhilo® on uusi ja innovatiivinen ihonhoidon muoto, joka on suunniteltu palauttamaan ihon nuorekkuutta, kiinteyttä ja kosteutta.

Profhilo® on hyaluronihappoa sisältävä pistoshoito, joka injektoidaan ihon pintakerroksiin. Hyaluronihappo on ihon luonnollinen kosteudensitoja, joten se auttaa kosteuttamaan ihoa ja vähentää kuivuutta. Lisäksi hyaluronihappo stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä auttaa kiinteyttämään ihoa ja vähentämään juonteita.

Profhilo® on myös turvallinen ja luonnollinen hoitomuoto, joka sopii useimmille ikääntyville ihoille. Profhilo®-hoito sopii myös nuoremmalle iholle mm. ihon sävyn tasaamiseen ja kosteutukseen. Hoito ei sisällä kirurgisia toimenpiteitä, ja se on hyvin siedetty.

Hoidon jälkeen voi näkyä välittömästi välitön ihon kirkkautta ja kuulautta parantava vaikutus

Hoidon tavoitteet

Profhilo®-hoito voi olla sinulle sopiva hoitomuoto, jos tavoitteenasi on:

 

 • palauttaa ihon kosteustasapainoa
 • silottaa ihojuonteita
 • vähentää ihon veltostumista ja kiristää löysää ihoa
 • tasoittaa Ihon sävyä
 • kiihdyttää mm. ihon oman elastiinin ja kollageenin tuotantoa tai
 • häivyttää arpia

 

Kenelle profhilo-hoito sopii

Profhilo® sopii kaikille ikääntyville ihoille, joilla on merkkejä ihon veltostuksesta, kuivuudesta tai juonteiden alkamisesta. Hoito on erityisen tehokas seuraaville alueille:

 • kasvot
 • kaula
 • dekoltee
 • kämmenselät

 

Profhilo®-hoito voidaan tehdä tarvittaessa myös vatsan alueelle.

Kenelle hoitoa ei suositella?

Emme suosittele hoitoa, jos

 • olet raskaana tai imetät
 • sinulla on aktiivinen tulehdus ihossa
 • olet allerginen hyaluronihapolle.

Hoito toimenpiteenä

Hoito hyaluronihappoa sisältävää ainetta injektoidaan ihon pintakerroksiin. Hoito voidaan tehdä kerralla tai sarjahoitona, jossa hoidot tehdään kahden viikon välein. Sarjahoitolla saadaan yleensä parhaat tulokset. Yksi hoitokerta kestää kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia.

 

Lähtötilanteesta riippuen hoidoksi suositellaan vähintään kahden hoitokerran sarjahoitoa kuukauden välein. Vahvistavaa ylläpitohoitoa suositellaan noin puolen vuoden välein.

Ennen hoitoa sairaanhoitaja puhdistaa ja desinfioi ihon hoidettavalta alueelta.

Hoidossa ihoon tehdään pieniä pistoksia, joihin injektoidaan Profilo®-ainetta ja pistokset tehdään niin, että aine leviää tasaisesti koko hoidettavalle alueelle. Hoito on yleensä kivuton, ja se voidaan tehdä myös paikallispuudutuksessa. Ja esimerkiksi kasvojen hoidossa vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin kasvoja riittää hoitamaan koko kasvot.

Hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen et tarvitse toipumisaikaa. Ihossa voi esiintyä pientä turvotusta ja punoitusta. Nämä oireet ovat yleensä ohimeneviä ja häviävät muutaman päivän kuluessa.

Profhilo-hoidon voi yhdistää muihinkin hoitoihin

Hoito voidaan esimerkiksi arpien hoidossa yhdistää laserhoitoon. Hoito voidaan tehdä ennen laserhoitoa tai sen jälkeen.

Huolellinen jälkihoito nopeuttaa toipumista

 • Pidä hoidettu alue puhtaana 8 tunnin ajan
 • Vältä saunomista, uimista ja hikoilua 24 tunnin ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä meikkaamista hoidetulle alueelle 24 tunnin ajan.
 • Vältä hieromista ja puristamista hoidetulle alueelle.
 • Kosteuta ihoa säännöllisesti.
 • Käytä aurinkosuojaa.

Sairaala Innovassa profhilo-hoitoja tekee

Varaa ajanvarauksessa 30 min vastaanottoaika.

Hinnasto

Katso profhilo-hoitojen hinnat täältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä Profhilo®-hoito on?

Hoito on hyaluronihappoa sisältävä pistoshoito, joka injektoidaan ihon pintakerroksiin. Hoito on suunniteltu palauttamaan ihon kosteutta ja kimmoisuutta, vähentämään juonteita ja ihon veltostumista sekä kiinteyttämään ihoa.

Hoito on erityisen tehokas näille alueille:

 • Kasvot: silmänympärysihon juonteet ja juonteet suun ympärillä
 • Kaula: ihon veltostuminen, poimuisuus
 • Dekoltee: ihon veltostuminen, poimuisuus
 • Kädet: ihon kuivuus, juonteet

Hoito sopii kaikille ikääntyville ihoille, joilla on merkkejä ihon veltostuksesta, kuivuudesta tai juonteiden alkamisesta. Se on erityisen hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat luonnollisen ja turvallisen tavan parantaa ihon kuntoa.

Hoito tehdään injektoimalla hyaluronihappoa sisältävää ainetta ihon pintakerroksiin. Hoitokerta kestää noin 30 minuuttia, ja sen jälkeen asiakas voi palata normaaliin arkeensa.

Hoito voidaan tehdä kerralla tai sarjahoitona. Sarjahoidossa hoidot tehdään kahden viikon välein. Sarjahoito tuottaa yleensä parhaat tulokset.

Hoitotulokset kestävät yleensä 6–12 kuukautta.

Hoidon jälkeen ihossa voi esiintyä pientä turvotusta ja punoitusta. Nämä oireet yleensä häviävät muutamassa päivässä.

Sairaala Innovan hinnan löydät hinnastostamme.

Yleisiä pelkoja & väärinkäsityksiä

Profhilo® on vaarallinen hoito.

Profhilo on turvallinen ja hyvin siedetty hoitomuoto. Hoidossa käytettävä hyaluronihappo on luonnollinen aine, joka on hyvin yhteensopiva ihon kanssa. Profhilo-hoidon riskit ovat hyvin vähäiset, ja ne rajoittuvat yleensä pieniin sivuvaikutuksiin, kuten ohimenevään turvotukseen ja punoitukseen.

Yleisesti ottaen hoito on edullinen tapa parantaa ihon kuntoa. Ja kokonaishintaan vaikuttaa tehtävien hoitokertojen määrä sarjahoidossa.

Hoito tehdään pienillä pistoksilla, jotka ovat yleensä kivuttomia. Jos asiakas kokee pistokset kivuliaiksi, hoito voidaan tehdä paikallispuudutuksessa.

Profhilo on tehokas hoitomuoto, joka auttaa palauttamaan ihon nuorekkuutta ja kiinteyttä. Hoitotulokset näkyvät yleensä noin kahden viikon kuluttua hoidosta.

Hoidon vaikutus kestää yleensä 6–12 kuukautta. Hoito voidaan uusia tarvittaessa.

Hoito sopii kaikille ikääntyville ihoille, joilla on merkkejä ihon veltostuksesta, kuivuudesta tai juonteiden alkamisesta. Hoito on erityisen hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat luonnollisen ja turvallisen tavan parantaa ihon kuntoa.

Profhilo-hoitoa voidaan tehdä myös kaulan, dekolteen ja käsien iholle.