fbpx

Kynsisieni

Kynsisienen hoito laserilla on tehokasta

Kynsisienen hoito lääkkeillä kestää usein pitkään, noin 4–6 kuukautta. Lisäksi kynsisienilääkkeitä ei aina pystytä käyttämään perussairauksien vuoksi; tai niillä on sivuvaikutuksia, joiden takia lääkitystä ei voida jatkaa.

Laserilla vaikutetaan kynnen alueelle ja tarvittaessa myös kynsien väleihin. Hoidon yhteydessä hoidetaan aina kaikki varpaat tai sormet.

Hoidon takeena henkilökunnan osaaminen ja laadukas laser

Tehokkaiden ja turvallisten laserhoitojen taustalla on aina laitteiden käyttäjän osaaminen ja koulutus. Huolehdimme henkilökunnan jatkuvasta kouluttautumisesta laserhoitoihin.

Kynsisientä laserilla hoitavat ammattitaitoiset hoitajamme.  

Laserhoitojen teho ja turvallisuus perustuu myös laserlaitteen laatuun. Sairaalassamme ovat käytössä uudet ja tehokkaat laserluokka 4 Fotona -laserlaitteet, jotka ovat tarkoitettuja ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Kenelle kynsisienihoito laserilla sopii?

Kynsisienen hoito laserilla sopii kaikille ja etenkin niille, joille useiden kuukausien mittaiset lääkehoidot eivät sovi. Laserhoito on yleensä yhtä tehokas kuin lääkehoito.

Vastaanotto ja hoitoarvion tekeminen

Ennen kynsisienen laserhoitoa tarvitaan käynti sairaalamme yleislääkärin tai plastiikkakirurgin vastaanotolla diagnoosin varmistamiseksi ja hoitosuunnitelman tekemiseksi. 

Tarvittaessa ensimmäisellä käynnillä voidaan tehdä jo ensimmäinen hoito. Jos kynsisieni on diagnosoitu jo muualla kuin Sairaala Innovassa niin hoitoajan voi varata suoraan.

Kynsisienen hoito toimenpiteenä

Kuvapari; kynsisienen vaivaama isovarpaan kynsi ja laserhoiton tekeminen varpaankynteen.

Toimenpiteessä laser lämmittää kynnen ja sen alustan tuhoten kynsisienen. Myös kynsireuna ja varpaanvälit hoidetaan laserilla samalla kertaa.

Kertahoito on nopeaa – aikaa varataan kullekin käynnille noin 30 minuuttia.

Kynsisienen tehokas hoito vaatii yleensä 4–6 hoitokertaa 2 kuukauden aikana, joten hoitoväli on 1–2 viikkoa. Hoito on turvallista eikä aiheuta minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Tilanteesta riippuen kynsien ohentaminen jalkaterapeutilla ennen hoitoa voi olla tarpeellista.

Toipuminen

Pääset lähtemään kotiin heti hoidon jälkeen.

Huolehdi kotona, ettei kynsisienelle altistuneita sukkia enää käytetä.

Laserhoidon vaikutukset

Laserhoidolla voi päästä kynsisienestä lopullisesti eroon. Hoidon lopullisen tuloksen näkee vasta silloin, kun uusi kynsi on kasvanut kokonaan vanhan tilalle.  

Terve kynsi on nähtävissä vasta useamman kuukauden kuluttua viimeisestä hoitokerrasta.

Sairaala Innovassa kynsisieni-laserhoitoja tekevät

Jos haluat vain hoitoarvion ennen toimenpidettä, varaa hoitoarvioon 30 minuutin vastaanottoaika.
Jos haluat että laserhoito aloitetaan heti hoitoarvion jälkeen samalla vastaanottokerralla, varaa 60 minuutin aika puhelimella (puh. 014 522 511). Puhelinajanvaraus avoinna ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-15.

Hinnasto

Katso Sairaala Innovan laserhoitojen hinnat täältä.