Esteettiset pistoshoidot

Kasvojen alueen kauneudenhoidossa esteettiset pistoshoidot ovat yleistyneet viimevuosina. Ajan kuluessa iho ohenee ja ihon kimmoisuus pienenee luontaisen kollageenin muodostuksen vähentyessä, jolloin varhaiset ikääntymisen muutokset alkavat näkyä kasvojen iholla. Vaikka ihon ikääntymistä ei voida estää, hoidoilla tavoitellaan luonnollista, pirteämpää ja nuorekkaampaa ilmettä sekä asiakkaan kauneimpien piirteiden korostamista. Yleisimpiä näistä ovat botuliinitoksiini- ja hyaluronihappotäyteainehoidot. Molemmat käsittelyt tehdään hyvin ohuella neulalla tai kanyylilla ihon alle pistäen. Toimenpide ei aiheuta yleensä voimakasta kipua. Täyteainehoidon yhteydessä annosteltavassa hyaluronihappovalmisteessa on puuduteaine sekoitettuna, mikä lieventää tuntemusta pistoksen osalta.

Pistoshoitojen yhteydessä iholle etenkin pistoskohtiin voi ilmaantua punoitusta ja pieniä mustelmia, mikä on hyvä huomioida ennen hoitoa. Verta ohentavat lääkitykset ja luontaistuotteet, kuten esimerkiksi kalanmaksaöljy ja omega valmisteet saattavat voimistaa mustelmien syntyä, joten nämä suositellaan tauotettavaksi ainakin 3 viikkoa ennen hoitoa. Tietyt sairaudet ja esimerkiksi ihottumat ja ihon tulehdukset voivat olla este turvalliselle hoidolle.

Sinun ei tarvitse tietää ennen ajanvarausta mikä tuote tai hoito on sinulle sopivin vaihtoehto vaan se voidaan arvioida asiantuntijan kanssa vastaanotolla asiakkaan toiveita kuunnellen. Vastaanotolla varmistutaan aina käytettävän menetelmän turvallisuudesta ja soveltuvuudesta kullekin asiakkaalle ennen hoitoa. Mahdolliset perussairaudet ja lääkitykset kannattaa mainita aina ennen hoitoja.

Meillä esteettisiä pistoshoitoja antavat vain näihin koulutuksen saaneet plastiikkakirurgimme.

 

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.