Esteettiset pistoshoidot

Tiesitkö, että Sairaala Innovassa kaikki pistoshoidot toteuttaa aina niihin koulutuksen saanut lääkäri. Myös laserhoidot, kuten tatuointien poistot ja hoitojen suunnittelun toteuttaa lääkäri, jolloin hoidon toteutus ja seuranta ovat aina asiallisesti dokumentoituja ja seurattavissa.

Olet lämpimästi tervetullut lääkäreidemme vastaanotolle pistoshoitoihin liittyvissä asioissa! Sinun ei tarvitse ajanvaraamiseksi tietää mikä pistoshoito tai valmiste on sinulle sopivin. Lääkärimme auttaa sinua ja kertoo sinulle parhaan ja turvallisimman vaihtoehdon!

Lue lisää pistoshoidoista.

Muita uutisia

Tehokas tatuoinnin poisto laserilla

Sairaala Innovassa on käytössä tatuoinnin poistoon Fotonan Starwalker MAQX laser, jolla saadaan poistettua kaikkia tatuointivärejä FRAC TAT -menetelmällä, joka on vanhoja menetelmiä hellävaraisempi ja tehokkaampi.

Lue lisää »

Olemme avoinna!

Olemme nyt vidoinkin virallisesti avoinna. Palvelemme sinua ihotauteihin, plastiikkakirurgiaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa arkisin ajanvarauksella klo 10-20. Muina aikoina sekä viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Nettiajanvaraus on

Lue lisää »