fbpx

Esteettiset pistoshoidot

Pistoshoidot yleistyneet kasvojen alueen kauneudenhoidossa

Esteettiset pistoshoidot ovat yleistyneet kasvojen alueen kauneudenhoidossa viime vuosina. Ajan kuluessa iho ohenee ja ihon kimmoisuus pienenee luontaisen kollageenin muodostuksen vähentyessä, jolloin varhaiset ikääntymisen muutokset alkavat näkyä kasvojen iholla.

Lue lisää Sairaala Innovan pistoshoidoista:

Pistoshoidoilla tavoitellaan nuorekkaampaa ilmettä

Vaikka ihon ikääntymistä ei voida estää, hoidoilla tavoitellaan luonnollista, pirteämpää ja nuorekkaampaa ilmettä sekä asiakkaan kauneimpien piirteiden korostamista.

Yleisimpiä näistä ovat botox- ja hyaluronihappotäyteainehoidot. Molemmat käsittelyt tehdään hyvin ohuella neulalla tai kanyylilla ihon alle pistäen. Toimenpide ei aiheuta yleensä voimakasta kipua. Täyteainehoidon yhteydessä annosteltavassa hyaluronihappovalmisteessa on puuduteaine sekoitettuna, mikä lieventää tuntemusta pistoksen osalta.

Varmistumme aina käytettävän menetelmän turvallisuudesta

Sinun ei tarvitse tietää ennen ajanvarausta mikä tuote tai hoito on sinulle sopivin vaihtoehto vaan se voidaan arvioida asiantuntijan kanssa vastaanotolla asiakkaan toiveita kuunnellen. 

Vastaanotolla varmistutaan aina käytettävän menetelmän turvallisuudesta ja soveltuvuudesta kullekin asiakkaalle ennen hoitoa. Mahdolliset perussairaudet ja lääkitykset kannattaa mainita aina ennen hoitoja.

Viisi syytä miksi Innova on sinulle sopiva valinta

  1. Turvallinen valinta – Sinusta huolehditaan toimenpiteen suunnittelusta jatkoseurantaan asti.

  2. Nopea hoitoonpääsy ja toimiva etävastaanotto

  3. Vertailun kestävät hinnat

  4. Kokeneet, koulutetut ja vastuuntuntoiset kirurgit ja muut ammattilaiset

  5. Sairaalakäyttöön suunnitellut viihtyisät hoitotilat