fbpx

Laserhoidon yhdistäminen kirurgiseen hoitoon

Laserhoitoja voidaan yhdistää helposti ja tehokkaasti myös kirurgisten toimenpiteiden yhteyteen.

 Esimerkiksi yläluomileikkausten yhteydessä voidaan hyvin hoitaa alaluomien juonteita tehokkaalla laservalohoidolla. Yläluomioperaatio vaatii joka tapauksessa tietyn toipumisajan. Hoito voidaan toteuttaa leikkauksen yhteydessä ja tällöin myös alaluomien ilmettä pyritään muuttamaan  nuorekkaammaksi luonnollisesti.

Laserilla tehtävät ihoa nuorentavat kuorinnat voidaan niin ikään yhdistää tapauskohtaisesti kirurgiseen hoitoon esimerkiksi yläluomileikkauksen yhteydessä.

Laserhoitoa voidaan helposti yhdistää myös rasvaimuihin tasoittamaan ja tehostamaan rasvaimun lopputulosta. Tällöin laserkäsittely tehdään vasta leikkauksen jälkeen.

Lisäksi esimerkiksi rasvaluomien mekaanisen poiston yhteydessä laserhoito on osoittautunut tehokkaaksi ennaltaehkäisemään muutosten uusiutumista  kryohoidon vaihtoehtona.

Hoidon takeena henkilökunnan osaaminen ja laadukas laser

Tehokkaiden ja turvallisten laserhoitojen taustalla on aina laitteiden käyttäjän osaaminen ja koulutus. Huolehdimme henkilökunnan jatkuvasta kouluttautumisesta laserhoitoihin.

Laserhoitojen teho ja turvallisuus perustuu myös laserlaitteen laatuun. Sairaalassamme ovat käytössä uudet ja tehokkaat laserluokka 4 Fotona -laserlaitteet, jotka ovat tarkoitettuja ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Sairaala Innovassa laserhoitoja tekevät