fbpx

Laserhoidon yhdistäminen kirurgiseen hoitoon

Laserhoitojen ja kirurgisten toimenpiteiden yhdistäminen.

Esimerkiksi yläluomileikkausten yhteydessä voidaan hyvin hoitaa alaluomien juonteita tehokkaalla laservalohoidolla, koska yläluomioperaatio vaatii joka tapauksessa tietyn toipumisajan. Laserhoito voidaan toteuttaa leikkauksen yhteydessä ja tällöin myös alaluomien ilmettä pyritään muuttamaan nuorekkaammaksi luonnollisesti.

Laserilla tehtävät ihoa nuorentavat kuorinnat voidaan niin ikään yhdistää tapauskohtaisesti kirurgiseen hoitoon esimerkiksi yläluomileikkaukseen.

Laserhoitoa voidaan helposti yhdistää myös rasvaimuihin tasoittamaan ja tehostamaan rasvaimun lopputulosta. Tällöin laserkäsittely tehdään vasta leikkauksen jälkeen.

Lisäksi esimerkiksi rasvaluomien mekaanisen poiston yhteydessä laserhoito on osoittautunut tehokkaaksi ennaltaehkäisemään muutosten uusiutumista  kryohoidon vaihtoehtona.

Hoidon takeena henkilökunnan osaaminen ja laadukas laser

Tehokkaiden ja turvallisten laserhoitojen taustalla on aina laitteiden käyttäjän osaaminen ja koulutus. Huolehdimme henkilökunnan jatkuvasta kouluttautumisesta laserhoitoihin.

Laserhoitojen teho ja turvallisuus perustuu myös laserlaitteen laatuun. Sairaalassamme ovat käytössä uudet ja tehokkaat laserluokka 4 Fotona -laserlaitteet, jotka ovat tarkoitettuja ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Sairaala Innovassa laserhoitoja tekevät

Jos haluat vain hoitoarvion ennen toimenpidettä, varaa hoitoarvioon 30 minuutin vastaanottoaika.
Jos haluat että laserhoito aloitetaan heti hoitoarvion jälkeen samalla vastaanottokerralla, varaa 60 minuutin aika puhelimella (puh. 014 522 511). Puhelinajanvaraus avoinna ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-15.