Aknearpien hoito laserilla

 Aknearpia voidaan hoitaa laserilla turvallisesti ja tehokkaasti. Laser imeytyy ihoon aiheuttamatta kudostuhoa. Se vaikuttaa talirauhasiin, jotka ovat usein aknen aiheuttajia. Laserilla voidaankin hoitaa myös aktiivista aknea. Lieväoireisessa aktiivisessa aknessa kertahoito laserilla voi olla tehokas hillitsemään aknea useamman kuukauden ajan. Vaikeammissa aknen muodoissa tarvitaan useampia hoitokertoja taudin rauhoittumisen saavuttamiseksi. Yleensä aktiivista aknea hoidetaan kuitenkin lääkkeellisesti.

Sammuneen aknen ja aknearpien hoidossa laserilla päästään hoitamaan pelkän pintaihon lisäksi ihon syvempiä kerroksia. Laserhoidolla päästään käsittelemään ja kuorimaan hellästi arpeutunutta ihoa, jonka tilalle kehittyy uusi terveempi iho. Hoidon vaikutuksen voi nähdä joidenkin päivien, viikkojen ja  kuukausien kuluttua hoidosta.

Hoidon jälkeen suositellaan myös asianmukaista jatkohoitoa. Klinikaltamme saatavilla voiteilla tehostetaan ihon uudismuodostusta ja vähennetään arpeutumista.

Aktiivisen aknen hoidosta vastaavat ihotautilääkärimme. Aknearpien laserhoitoja antavat sekä plastiikkakirurgimme että ihotautilääkärimme.

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.