fbpx

Ammattilaiset

etunimi.sukunimi@sairaalainnova.fi

Kristiina Hietanen​

esteettisiin hoitoihin ja toimenpiteisiin perehtynyt plastiikkakirurgi,
lääketieteen tohtori

Teen monipuolisesti sekä korjaavaa että esteettistä kirurgiaa. Yhdistämällä yksityisen ja julkisen terveydenhuollon työni olen pystynyt säilyttämään monipuolisen osaamisen ja leikkausrutiinin.

Erityisosaamisalueisiini kuuluvat mm. arpiongelmat, mikrokirurgia sekä kasvojen että vartalon alueen kirurgia sekä intiimialueen kirurgia. 

Olen syventänyt osaamistani etenkin kasvojen esteettisen kirurgian ja laserhoitojen osilta ulkomailla esteettisen kirurgian yksiköissä. Osallistun myös säännöllisesti alan kansainvälisiin koulutuksiin.

Laserilla teen ikääntymismuutosten, arpien ja intiimialueen hoitoja sekä erilaisten ihomuutosten poistoja.

Työskentelen ihmistä kuunnellen ja lupaan tehdä töitä juuri sinun hyvinvointisi puolesta!

Lisää ajatuksistani ja työskentelyperiaatteistani voi lukea: plastiikkakirurgikristiinahietanen.fi

Marja Majava​

plastiikkakirurgi, mikrokirurgi
lääketieteen tohtori

Työskentelen plastiikkakirurgian erikoislääkärinä yksityissektorin lisäksi Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Erityisosaamistani ovat rekonstruktiivinen plastiikkakirurgia sekä mikrokirurgia etenkin rintakirurgian ja vammojen jälkeisen kudospuutosten osalta. Olen syventänyt osaamistani rekonstruktiivisen mikrokirurgian osalta Englannissa St Andrew’n Broomfieldin sairaalan plastiikkakirurgisessa yksikössä. Teen rintojen muotoa korjaavaa kirurgiaa, pienennyksiä ja suurennuksia. Vartalon alueen muovaava kirurgia etenkin laihtumisen ja raskauden jälkeisten muutosten korjauksena kuuluvat osaamiseeni. Ihomuutosten poistot
onnistuvat vastaanotollani. Erityisosaamiseeni kuuluvat myös imunesteturvotuksen arvio ja hoito sekä arpi- ja haavanhoidot. Teen yläluomileikkauksia ja annan pistoshoitoja.

Pyrkimyksenäni sekä korjaavan että esteettisen kirurgian osalta on luonnollinen lopputulos asiakasta kuunnellen.

Rosemarie Iire

gynekologi, lääketieteen tohtori

Minulla on laaja-alainen osaaminen ihmisen kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista, ja hoidan empaattisesti asiakkaani. Hoidan kaikkia gynekologisia ongelmia, ja kouluttaudun jatkuvasti.
Erikoisosaamisalueitani ovat: esteettinen ja funktionaalinen gynekologia, seksuaalilääketiede, nuorten gynekologia, traumapotilaiden gynekologia, akupunktiohoidot yleisesti, pistoshoidot genitaalien ja kasvojen alueella, parisuhdeongelmat, virtsankarkailuongelmat. Ohjaan siis myös asiakkaita heidän pulmien kanssa: uni-, paino-, kommunikaatio-, ja parisuhdeongelmat. Minulla on laaja osaaminen yhdyntä- tai kuukautiskivuista, ja ulkosynnyttimien ihon ja limakalvojen ongelmista (esimerkiksi jäkälä). Olen koulutettu esteettiseen gynekologiaan, esteettisiin ja korjaaviin pistoshoitoihin, seksuaalilääketieteen eurooppalainen erityispätevyys FECSM, sekä olen erityistason seksuaaliterapeutti NACS.

Heikki Janhunen​

yleislääketieteen erikoislääkäri​

Olen yleis- ja akuuttilääketieteen erikoislääkäri yli 30 vuoden työkokemuksella. Olen työskennellyt pitkään sekä julkisella, että yksityissektorilla.

Olen perehtynyt erilaisiin toimenpiteisiin ja potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Sairaala Innovassa vastaanotollani suoritan tatuointien, pigmentointien ja ihomuutosten (luomet, syylät, kondyloomat, verisuonilaajentumat) poistoja tehokkaalla Fotona-laserlaitteella.

Luomien ja ihomuutosten poistoa suoritan myös kirurgisesti.

Tatuointien poistossa saat ensimmäisellä käynnillä arvion tatuoinnin/pigmentaation tulevista käsittelykerroista, käsittelykerran hinnasta ja kokonaishinnasta. Ensimmäinen käsittely voidaan suorittaa samantien jo ensimmäisellä käynnillä arvion jälkeen.

Tatuointien poistoprosessi vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tarkempaa tietoa ja kuvia tuloksista löydät täältä.

Timo Kuusisto​

anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri​

Tiina Mäkiranta​

anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri​

Hanne-Riikka Minkkinen

sairaanhoitaja

Koulutukseltani olen leikkaus-sairaanhoitaja. Olen työskennellyt julkisella ja yksityisellä puolella leikkausosastoilla eri erikoisaloilla. Leikkaushoitotyön lisäksi olen erikoistunut esteettisiin hoitoihin. Osaamistani olen syventänyt laserhoitoihin, täyteainehoitoihin ja ihon laatua korjaaviin ja parantaviin hoitoihin.

Sairaala Innovassa työskentelen leikkaussalissa, heräämössä ja lääkärin työparina eri toimenpiteissä. Tämän lisäksi teen vastaanotollani laserhoitoja, kemiallisia kuorintoja, mikroneulausta, täyteainehoitoja, profhilohoitoja kasvoille ja vartalolle sekä cellbooster-mesoterapiahoitoja ja skinbooster-biorevitalisaatio hoitoja. Minua voit tavata myös hoitajan vastaanottokäynnillä leikkauksen jälkeen.

Ammatillista osaamista ylläpidän ja kehitän osallistumalla säännöllisesti alan koulutuksiin.

Eettisyys, potilasturvallisuus ja asiakaslähtöisyys ovat työtäni ohjaavia arvoja. Vastaanotollani saat yksilöllisen hoitosuunnitelman tukemaan hyvinvointiasi ja vastaamaan juuri sinun toiveitasi.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Senni Lähteenmäki

sairaanhoitaja

Olen terveydenhoitaja sekä esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja.

Intohimon kohteena minulla on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin toteuttaminen, josta minulla on kokemusta usean vuoden ajalta yksityisen terveydenhuollon puolelta. Esteettisiä hoitoja olen toteuttanut asiakkailleni Jyväskylässä ja Vaasassa, sekä olen osallistunut alan koulutuksiin niin Suomessa kuin kansainvälisesti syventääkseni osaamistani. Minulle ensisijaisen tärkeää on toteuttaa hoitoja turvallisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti, joten kouluttaudun alalla jatkuvasti. 

Innovassa hoitovalikoimaani kuuluu kokonaisvaltainen ihonhoito: ihonlaadun parantamishoidot, Profhilo, Cellbooster-mesoterapiahoidot, kemialliset kuorinnat, mikroneulaus, täyteainehoidot sekä laserhoidot.

Vastaanotollani jokainen asiakas on yksilö, jolle luodaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Hoidot toteutetaan täydentämään sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tuoden luonnollinen ja hyvinvoiva lopputulos. 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni. 

Mirva Lapinkallio

sairaanhoitaja​

Olen koulutukseltani leikkaussalitoimintaan erikoistunut sairaanhoitaja. Lisäksi olen kouluttautunut esteettisiin toimenpiteisiin. Erikoissairaanhoidon työkokemusta minulla on yli kymmenen vuoden ajalta niin yksityiseltä kuin julkiseltakin puolelta. Julkisessa terveydenhuollossa olen toiminut sekä keskussairaalassa että yliopistosairaalassa.
 
Sairaala Innovassa toimin leikkaussalissa anestesiahoitajana sekä pidän omaa vastaanottoa. Vastaanotollani teen toimenpiteinä esteettisiä pistoshoitoja; hoitovalikoimaani kuuluvat Profhilo, Cellbooster-mesoterapialiuos sekä täyteainehoidot. Lisäksi teen mikroneulaushoitoja, kemiallisia kuorintoja sekä erilaisia laserhoitoja.
 
Työni perustukset rakentuvat aidosta kohtaamisesta ja parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman rakentamisesta vastaamaan juuri Sinun tarpeitasi. Työtäni ohjaavia arvoja ovat turvallisuus, eettisyys ja laadukkuus. Pyrin jokaisessa kohtaamisessa siihen, että asiakas saisi vastaanotollani parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.
 
Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni.

Liisa Janhunen

sairaanhoitaja

Olen koulutukseltani sisätautien- ja kirurginen sairaanhoitaja. Olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella monenlaisissa tehtävissä lähes 30 vuoden ajan.

Toimin sairaanhoitajana ja yhteyshenkilönä painonhallintaan ja erityisesti lääkkeelliseen painonpudotukseen liittyvissä asioissa sekä jatkossa myös laihdutuspallojen asennuksessa ja poistossa. Minulla on pitkäaikainen kokemus vatsanalueen ongelmista ja tutkimuksista.

Lisäksi toimin lääkärin työparina erilaisissa klinikalla tehtävissä toimenpiteissä.
Haluan olla mukana matkassasi tsemppaamassa sinua tavoitteessasi terveellisempään ja parempaan elämänlaatuun.

Pilvi Jääskeläinen

Pilvi Jääskeläinen

sairaanhoitaja

Työskentelen Sairaala Innovassa lääkärin työparina leikkaussalissa, heräämössä sekä hoitajan vastaanotolla. Olen koulutukseltani anestesiahoitaja. Työurallani olen työskennellyt sekä julkisella puolella että yksityisellä sektorilla noin 15 vuoden ajan kattavasti eri erikoisaloilla ja monenlaisissa työtehtävissä. Turvallisuutesi on minulle tärkeää. Haluan taata sen saamassasi hoidon korkeassa laadussa niin hoitotyön, lääkehoidon kuin käytettävien laitteidenkin osalta. Lisäksi haluan kohdata sinut yksilöllisesti kunnioittaen elämäntilannettasi.

Teresa Janhunen​

välinehuoltaja​

Elisa Pajulammi​

Terveydenhoitaja; ravinto- ja elämäntapaohjaus​

Olen ammatiltani terveydenhoitaja ja ravitsemuksen asiantuntija. Työskentelen pääasiassa kokonaisvaltaisen ravitsemus- ja elintapaneuvonnan parissa. Olen kolmen lapsen äiti, vaimo ja yrittäjä. Olen työskennellyt sekä ulkomailla että Suomessa ja teen yritykseni kautta myös muita hoitajan töitä.

Minua on aina kiehtonut ihmisten auttaminen ja ohjaaminen elämänhallintaan ja hyvinvointiin liittyen. Työtäni ohjaa ymmärrys ihmisen psykofyysisestä ja biokemiallisesta erilaisuudesta ja kehon eri osa-alueiden valtavista vaikutuksista toisiinsa. Ohjaustyössäni paneudun syvällisesti asiakkaani tilanteeseen ja huomioin laajasti kaikki elämän osa- alueet.

Sairaala Innovassa tapaat minut vastaanotolla painonhallintaklinikalla. Kuljen tukenasi koko matkan ja tarvittaessa vielä jatkossakin. Myös online-tapaamiset tai kotikäynnit ovat mahdollisia.

Kirsi-Maria Rantanen​

asiakaspalveluvastaava