Ammattilaiset

etunimi.sukunimi@sairaalainnova.fi

Kristiina Hietanen​

plastiikkakirurgi, mikrokirurgi
lääketieteen tohtori

Teen monipuolisesti sekä korjaavaa että esteettistä kirurgiaa. Yhdistämällä yksityisen ja julkisen terveydenhuollon työni olen pystynyt säilyttämään monipuolisen osaamisen ja leikkausrutiinin.

Erityisosaamisalueisiini kuuluvat mm. arpiongelmat, mikrokirurgia sekä kasvojen että vartalon alueen kirurgia sekä intiimialueen kirurgia. 

Olen syventänyt osaamistani etenkin kasvojen esteettisen kirurgian ja laserhoitojen osilta ulkomailla esteettisen kirurgian yksiköissä. Osallistun myös säännöllisesti alan kansainvälisiin koulutuksiin.

Laserilla teen ikääntymismuutosten, arpien ja intiimialueen hoitoja sekä erilaisten ihomuutosten poistoja.

Työskentelen ihmistä kuunnellen ja lupaan tehdä töitä juuri sinun hyvinvointisi puolesta!

Lisää ajatuksistani ja työskentelyperiaatteistani voi lukea täältä.

Marja Majava​

plastiikkakirurgi, mikrokirurgi
lääketieteen tohtori

Työskentelen plastiikkakirurgian erikoislääkärinä yksityissektorin lisäksi Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Erityisosaamistani ovat rekonstruktiivinen plastiikkakirurgia sekä mikrokirurgia etenkin rintakirurgian ja vammojen jälkeisen kudospuutosten osalta. Olen syventänyt osaamistani rekonstruktiivisen mikrokirurgian osalta Englannissa St Andrew’n Broomfieldin sairaalan plastiikkakirurgisessa yksikössä. Teen rintojen muotoa korjaavaa kirurgiaa, pienennyksiä ja suurennuksia. Vartalon alueen muovaava kirurgia etenkin laihtumisen ja raskauden jälkeisten muutosten korjauksena kuuluvat osaamiseeni. Ihomuutosten poistot
onnistuvat vastaanotollani. Erityisosaamiseeni kuuluvat myös imunesteturvotuksen arvio ja hoito sekä arpi- ja haavanhoidot. Teen yläluomileikkauksia ja annan pistoshoitoja.

Pyrkimyksenäni sekä korjaavan että esteettisen kirurgian osalta on luonnollinen lopputulos asiakasta kuunnellen.

Aino Rönnblad

plastiikkakirurgi, lääketieteen tohtori

Olen nykyisin yksinomaan privaattipuolella toimiva plastiikkakirurgi. Työskentelin erikoislääkärinä sekä
HUS:issa, TYKSissä, että yksityispuolella vuodesta 2016. Siirryin kokonaan yksityispuolelle vuonna 2021,
keskittyen nykyisin esteettiseen ja korjaavaan plastiikkakirurgiaan. Pääasiassa toimin Helsingissä ja Turussa.

Erityisosaamistani ovat esteettiset kirurgiset toimenpiteet. Kasvojen alueen ikääntymismuutosten korjaus
eri metodeilla ovat sydäntäni lähellä. Myöskin vartalon ja rintojen muokkaus on monipuolista ja hyvin
palkitsevaa – itselleni sekä potilaalle! Yleisiä kasvojen toimenpiteitäni ovat esimerkiksi ylä- ja alaluomien
korjaukset, kasvojen/kaulan veltostuneen ihon kirurgiset korjaukset ja vaikkapa hörökorvien korjaus.
Vartaloa muokkaavista toimenpiteistä teen säännöllisesti rintojen pienennyksiä, suurennuksia sekä
kohotuksia, vatsanpeitteiden kiristysleikkauksia, rasvaimuja sekä rasvansiirtoja. Praktiikkani keskittyessä
ainoastaan esteettiseen plastiikkakirurgiaan, koulutan ja kehitän itseäni säännöllisesti nimenomaan siinä.

Nautin työstäni tavattoman paljon – potilaiden kohtaaminen ja auttaminen on etuoikeus työssäni!

Sairaala Innovassa pidän erityisesti etävastaanottoa. Sovitut leikkauspäivät järjestyvät säännöllisesti paikan päällä.

Heikki Janhunen​

yleislääketieteen erikoislääkäri​

Olen yleis- ja akuuttilääketieteen erikoislääkäri yli 30 vuoden työkokemuksella. Olen perehtynyt potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon sekä toimenpiteisiin. Sairaala Innovassa keskityn erityisesti painonhallintaan, joka on pohjana kansansairauksien hoidossa ja ehkäisyssä.

Teemme sinulle perusteellisen terveyskartoituksen ja suunnitelman tehokkaaseen ja pitkäkestoiseen painonhallintaan. Vähäenergisen ruokavalion ja fyysisen aktiivisuuden lisäämisen rinnalla saat indikaatioiden täyttyessä tukea lääkkeellisesti (liraglutidi).

Olemme myös aloittamassa keskivaikeaan lihavuuteen tarkoitettua hoitoa , jossa mahalaukkuun asetetaan steriilillä keittosuolalla täytetty silikonipallo vatsantähystyksessä. Kyseinen toimenpide suoritetaan Seppälääkärit Oy:n tähystysyksikössä.

Elämäntapaohjannassa ja seurannassa minulla on työpareina ravinto- ja liikuntavalmennukseen perehtynyt terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Saat heiltä tukea ja sparrausta elämäntapamuutoksiin ja opastusta mahdollisen lääkityksen aloittamisessa ja toteutuksessa.

Suoritan vastaanotolla ihomuutosten ja luomien poistoja kirurgisesti, kryo- hoidolla jäädyttämällä sekä laserlaitteella, jolla suoritan edellisten lisäksi myös tatuointien poistoja.

Julianna Weitz​

plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri

Tiina Mäkiranta​

anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri​

Timo Kuusisto​

anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri​

Rosemarie Iire

gynekologi, lääketieteen tohtori

Minulla on laaja-alainen osaaminen ihmisen kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista, ja hoidan empaattisesti asiakkaani. Hoidan kaikkia gynekologisia ongelmia, ja kouluttaudun jatkuvasti.
Erikoisosaamisalueitani ovat: esteettinen ja funktionaalinen gynekologia, seksuaalilääketiede, nuorten gynekologia, traumapotilaiden gynekologia, akupunktiohoidot yleisesti, pistoshoidot genitaalien ja kasvoien alueella, parisuhdeongelmat, virtsakarkailuongelmat. Ohjaan siis myös asiakkaita heidän pulmien kanssa: uni-, paino-, kommunikaatio-, ja parisuhdeongelmat. Minulla on laaja osaaminen yhdyntä- tai kuukautiskivuista, ja ulkosynnyttimien ihon ja limakalvojen ongelmista (esimerkiksi jäkälä). Olen koulutettu esteettiseen gynekologiaan, esteettisien ja korjaavien pistoshoitoihin, seksuaalilääketieteen eurooppalainen erityspätevyys FECSM, sekä olen erityistason seksuaaliterapeutti NACS.

Hanne-Riikka Minkkinen

sairaanhoitaja

Koulutukseltani olen leikkaus-sairaanhoitaja. Olen työskennellyt julkisella ja yksityisellä puolella leikkausosatolla eri erikoisaloilla. Osaamistani olen syventänyt esteettisiin hoitoihin.

Työskentelen sairaala innovassa leikkaussalissa ja lääkärin työparina eri toimenpiteissä. Tämän lisäksi teen vastaanotollani laserhoitoja ja kemiallisia kuorintoja sekä skinbooster-biorevitalisaatio hoitoja. Minua voit tavata myös hoitajan vastaanottokäynnillä leikkauksen jälkeen.

Nelli Andersson

leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja

Olen koulutukseltani leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja ja olen ollut alalla n. 25 vuotta.

Sairaala Innovassa työskentelen leikkaussalissa ja heräämössä.

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme, me pidämme sinusta hyvää huolta!

Liisa Janhunen​

sairaanhoitaja​

Olen koulutukseltani sisätautien- ja kirurginen sairaanhoitaja. Olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella monenlaisissa tehtävissä lähes 30 vuoden ajan.

Toimin sairaanhoitajana ja yhteyshenkilönä painonhallintaan ja erityisesti lääkkeelliseen painonpudotukseen liittyvissä asioissa sekä jatkossa myös laihdutuspallojen asennuksessa ja poistossa. Minulla on pitkäaikainen kokemus vatsanalueen ongelmista ja tutkimuksista.

Lisäksi toimin lääkärin työparina erilaisissa klinikalla tehtävissä toimenpiteissä.
Haluan olla mukana matkassasi tsemppaamassa sinua tavoitteessasi terveellisempään ja parempaan elämänlaatuun.

Niko Martiskainen​

Leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja​

Olen koulutukseltani leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja. Olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella monenlaisissa tehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin noin 25 vuotta.

Toimin leikkauksissa ja toimenpiteissä lääkärin työparina. Hoitajan vastaanottokäyntien lisäksi voit tavata minut laserhoitojen yhteydessä tai asiakaspalvelupisteessä.

Pilvi Jääskeläinen

Pilvi Jääskeläinen

sairaanhoitaja

Työskentelen Sairaala Innovassa lääkärin työparina leikkaussalissa, heräämössä sekä hoitajan vastaanotolla. Olen koulutukseltani anestesiahoitaja. Työurallani olen työskennellyt sekä julkisella puolella että yksityisellä sektorilla noin 15 vuoden ajan kattavasti eri erikoisaloilla ja monenlaisissa työtehtävissä. Turvallisuutesi on minulle tärkeää. Haluan taata sen saamassasi hoidon korkeassa laadussa niin hoitotyön, lääkehoidon kuin käytettävien laitteidenkin osalta. Lisäksi haluan kohdata sinut yksilöllisesti kunnioittaen elämäntilannettasi.

Teresa Janhunen​

välinehuoltaja​

Elisa Pajulammi​

Terveydenhoitaja; ravinto- ja elämäntapaohjaus​

Olen ammatiltani terveydenhoitaja ja ravitsemuksen asiantuntija. Työskentelen pääasiassa kokonaisvaltaisen ravitsemus- ja elintapaneuvonnan parissa. Olen kolmen lapsen äiti, vaimo ja yrittäjä. Olen työskennellyt sekä ulkomailla että Suomessa ja teen yritykseni kautta myös muita hoitajan töitä.

Minua on aina kiehtonut ihmisten auttaminen ja ohjaaminen elämänhallintaan ja hyvinvointiin liittyen. Työtäni ohjaa ymmärrys ihmisen psykofyysisestä ja biokemiallisesta erilaisuudesta ja kehon eri osa-alueiden valtavista vaikutuksista toisiinsa. Ohjaustyössäni paneudun syvällisesti asiakkaani tilanteeseen ja huomioin laajasti kaikki elämän osa- alueet.

Sairaala Innovassa tapaat minut vastaanotolla painonhallintaklinikalla. Kuljen tukenasi koko matkan ja tarvittaessa vielä jatkossakin. Myös online-tapaamiset tai kotikäynnit ovat mahdollisia.

Kirsi-Maria Rantanen​

toimistosihteeri

Salla Kankaanpää​

kosmetologi

Kosmetologina minulla on kaksi intohimoa; tuloksellinen ihonhoito ja kulmakarvat. Ilokseni voin todeta, että yhteistyö Innova Sairaalassa mahdollistaa patentoidut, äärimmäisen tehokkaat ja tulokselliset Neostrata AHA ja Retinol -hoidot – kuitenkin vaurioittamatta tai herkistämättä ihoa. Asiakaslähtöisyys on työskentelyni kulmakiviä, joten voit olla varma, että löydän juuri Sinun ihollesi ja elämäntavoillesi sopivat ihonhoitorutiinit toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

Jasmina Laurila​

kosmetologi

Vuosien kokemus kosmetologina on tuonut minulle osaamista erilaisten ihojen hoidosta. Mielestäni hoidettu iho on kaunis. Luotan vahvasti AHA -teknologiaan ihonhoidossa ja olenkin työskennellyt hedelmähappokuorinnan parissa lähes koko urani ajan. Neostratan patentoidut yhdistelmät yhdessä yksilöllisten kotihoitotuotteiden kanssa saavat ihon vahvistumaan saaden sen hehkuvan
raikkaaksi. Työskennellessäni yhdistelen rohkeasti erilaisia tekniikoita ihosi parhaaksi.