Ikääntymismuutosten ja ihon hoito laserilla

Ihoa voidaan nuorentaa kuorimalla ihoa pinnallisemmin tai syvemmin sekä hoitamalla syvempiä ihonalaisia kudoksia. Laserilla voidaan siis vaikuttaa sekä pinnalisiin että syvempiin kudoksiin ja stimuloida ihon kollageenituotantoa. Hoidolla tavoitellaan nuorempaa, hyvinvoivempaa ja kiinteämpää ihoa. Erona tavallisiin kasvohoitoihin esimerkiksi kemialliseen kuorintaan ja hiontaan on se, että laserhoidoilla päästään vaikuttamaan myös ihon syvempiin kerroksiin eli hoito ei jää vain ihon pinnalle. 

Ihon laserhoitoihin voidaan yhdistää myös kemiallista kuorintaa tai PRP (platelet-rich plasma) käsittelyä hoidon tehostamiseksi.

Useimmiten laserhoidon jälkeen voit palata heti töihin eikä toipumisaikaa ole. Syvemmissä ja tehokkaimmissa ihon kuorinnoissa toipumisaikaa on hyvä varata 1-2 viikkoa.

Laserilla voidaan kuoria ja hoitaa ihon ikämuutoksia kuten pinnallisia juonteita ja pigmenttimuutoksia. Iho kiinteytyy samalla ja lopputulos on luonnollinen.

Mikään hoito ei kuitenkaan pysäytä ikääntymistä.

Laserhoidoissa esikäynti on tarpeen, koska etenkin syvemmissä kuorinnoissa ihoa pitää hoitaa ja valmistella tulevaan hoitoon etukäteen. Jatkohoito-ohjeet saat aina yksilöllisesti. 

Ihon laserhoitoja tekevät sekä plastiikkakirurgimme että ihotautilääkärimme. 

Fotona 4D – kasvojen kokonaisvaltainen ihonhoito ja black peel hiilikuorinta

Fotona 4D on kasvojen kokonaisvaltainen ihonhoito, joka kohottaa ja kuorii ihoa samalla kertaa. Hoito on ennen kaikkea ennalta ehkäisevä, joten huomattavampien ikääntymismuutosten hoitoon täytyy harkita kirurgiaa tai syvempää ihon kuorintaa laserhoidoin. Fotona 4D hoito edesauttaa ihon omaa kollageenituotantoa. Hoito vaikuttaa koko ihon paksuudelta sekä vähentää juonteita. Hoito voidaan toteuttaa ilman toipumisaikaa. Käsittely vaatii tunnin vastaanottoajan. Yleensä hoito kannattaa tehdä 3 kerran sarjahoitona, jonka jälkeen esimerkiksi vuosittain tapahtuva ylläpitohoito on suositeltava. 4D hoito on kivuton ja se tehdään ilman anestesiaa. Sairaalaltamme saat hoidon yhteydessä suositukset jatkohoitotuotteista. Arviokäynti lääkärimme vastaanotolla on tarpeellinen ennen hoidon aloitusta. Aurinkosuojaus hoidon jälkeen on tärkeää.

Black peel hiilikuorinta on Fotona 4D hoitoa miedompi hoito, jossa toipumisaikaa ei ole ollenkaan. Hoito sopii erityisesti silloin, kun halutaan nopeasti vaikuttavaa hoito ilman vähäisintäkään toipumisaikaa.

Hiilikuorinta on saavuttanut suosiota maailmalla erityisesti suurentuneiden ihohuokosten hoidossa. Hiilikuorinnalla on huomattu  positiivisia vaikutuksia myös ihon laatuun sekä aknemuutoksiin. Kuorinta rauhoittaa ihoa ja sen talirauhasia. Paras tulos saadaan sarjahoidolla 3-5 kertaa. Hoidon voi tehdä 2-4 viikon välein

Hoitoon voi varata suoraan ajan ajanvarauksesta. Hoidon tekee meillä aina koulutettu hoitaja. Iho tarkistetaan ennen hoitoa. Yleisesti ottaen hoito on turvallinen ja soveltuu kaikille. Aktiivinen herpesinfektio kasvoilla on este hoidolle. Myöskään raskauden aikana emme suosittele hoitoa.

 

 

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.