Karvojen poisto laserilla

Laserin avulla voidaan tehokkaasti poistaa häiritseviä ihokarvoja joka puolelta kehoa. Ihokarvojen poisto laserilla on lääketieteellisesti perusteltua esimerkiksi silloin, kun kyseessä on sinuspilonidalis alueen karvojen poisto. Myös sukupuolen korjauksen yhteydessä karvojen kasvu voi olla ei-toivottua ja tällöin karvojen poisto on tietyiltä alueilta lääketieteellisesti perusteltua. Hoito on kivutonta ja toipumisaikaa ei ole. Hoidolla vaikutetaan ihon karvatuppiin niin, että karvan kasvu hidastuu ja parhaimmillaan loppuu kokonaan.

Hoito toteutetaan sarjahoitona ja useimmiten tarvitaan 3-4 hoitokertaa, johtuen karvojen eri kasvuvaiheista. Sarjahoidon jälkeen karvojen kasvu hidastuu tai loppuu kokonaan hoidon tehosta riippuen. Mahdollisiin ylläpitohoitoihin on syytä varautua esimerkiksi vuoden välein.

Oikea laserhoito on tehokasta ja sairaalassamme ovat käytössä vain terveydenhuollon ammattilaiselle tarkoitetut laserluokka 4 Fotona laserlaitteet, joilla hoidon teho on optimoitu.

Karvanpoistoon voit varata ajan suoraan hoitajillemme ilman suunnittelukäyntiä.

Hoidettavan ihoalueen tulisi kuitenkin olla terve ja ihon siisti. Lisäksi karvat tulee olla poistettu  tavallisella höylällä ennen toimenpidettä. Epilointia, sokerointi- tai vahakarvanpoistoa ei saisi olla tehty hoidettavalle alueelle 6 viikkoon ennen laserkarvanpoistoa.  

Karvojen poistossa huomioitavaa on myös se, että joskus karvojen kasvu aluksi kiihtyy riippuen niiden kasvuvaiheesta hoidon aikana.

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.