Selluliitin ja ihonalaisrasvan hoito laserilla

Laserilla voidaan hoitaa ei-toivottuja selluliittialueita ilman kirurgiaa. Hoito voidaan tehdä myös laajalle alueelle.

TightSculpt selluliittilaser soveltuu joko itsenäiseksi hoidoksi tai esimerkiksi kirurgisen rasvaimun liitännäishoidoksi. Hoito on erinomainen valinta myös  niille, jotka eivät halua kirurgista rasvaimua. Parhaan tuloksen saa maltillisille ongelma-alueille kuten esimerkiksi reisien sisäsyrjälle,  vatsalle tai kylkiin, myös olkavarsille hoito sopii hyvin.

Hoito on kivuton eikä leikkaushoidon toipumista tarvita. Toisaalta laserhoito voidaan yhdistää esimerkiksi kirurgiseen rasvaimuun tehostamaan ja tasoittamaan tämän lopputulosta.

Laservalolla päästään vaikuttamaan rasvasoluihin ja pienentämään niiden kokoa, jolloin rasvakudoksen määrä ja ihon epätasaisuus vähenee. Hoidossa käytetään kahta laservaloa. Syvälaser tuhoaa rasvasoluja lämmöllä ja pintalaser kiristää ihoa.

Tehokkaan hoidon takaamiseksi suositellaan 4-6 kerran sarjahoitoa 2 viikon välein. Käsiteltävästä alueesta riippuen hoidon kesto on 1-2 h. Toipumisaikaa ei ole. Hoitoon on järkevä yhdistää ihohoitosarjamme Environin A-vitamiinipitoinen vartaloöljy kiinteyttämään ihoa edelleen.

Hoitoajan voi varata suoraan ajanvarauksestamme etenkin silloin jos olet päättänyt pidättäytyä kirurgisista menetelmistä. Suunnittelukäynti voi olla suositeltava plastiikkakirurgimme vastaanotolla ennen hoidon aloitusta, jos olet epävarma juuri sinulle sopivasta hoitomenetelmästä. Tällöin hoidon tavoitteiden kannalta paras mahdollinen hoitomenetelmä tulee valituksi. 

Selluliitin ja ihonalaisrasvan laserhoidoista vastaa sairaanhoitajamme Jenni Heinonen.  

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.