Botuliinitoksiini (Botox)

Botuliinitoksiini hoidolla vaikutetaan kasvojen lihaksiin, jotka liikkuessaan aiheuttavat ikääntymisen mukanaan tuovia ilmejuonteita ja ryppyjä. Botuliinitoksiini rentouttaa lihaksia ja vähentää niiden aktiivisuutta annoksesta riippuen. Hoidolla voidaan nuorentaa hyvin luonnollisesti kasvojen ilmettä, kun annostelu ja pistostekniikka ovat oikein valittuja ja halittuja jokaisen asiakkaan persoonalliset kasvojen piirteet huomioiden. Kasvojen ilmeettömyys ei ole tavoiteltu lopputulos ellei sitä erikseen toivota.
Botuliinitoksiinihoidon vaikutus alkaa viimeistään 1 viikon kuluessa käsittelystä ja vaikutus kestää henkilöstä riippuen 4-6 kuukautta. Toimenpide voidaan uusia tämän ajanjakson jälkeen. Vaikutus on aina väliaikainen.

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta ja pistokohdissa myös pieniä mustelmia, jotka ovat kuitenkin ohimeneviä. Myös lievää päänsärkyä saattaa ilmaantua hoidon jälkeen henkilöstä riippuen. Hikoilua, saunomista ja alkoholin käyttöä kannattaa välttää 24 tuntia käsittelyn jälkeen. Hoitoa ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Tavoitteenamme on löytää kokonaisvaltainen hyvinvointisi elämän eri tilanteissa.