fbpx

Laserhoidosta apua virtsankarkailuun

Synnytysten jälkeinen virtsankarkailu on monille tuttu oire.

Ensisijainen hoito on lantionpohjan kuntoutus ja lantionpohjan syvien lihasten aktivointi. Toiset saattavat kuitenkin hyötyä lantionpohjan jumpan yhdistämisestä intiimialueen laservalohoitoon. Laservalohoito voi olla vaihtoehto etenkin niille, jotka eivät ole saaneet täyttä vastetta fysioterapialla ja ketkä eivät ole halukkaita leikkaushoitoon.

Virtsankarkailun hoito vaatii usein 3 laserhoitokertaa. Hoito on kivutonta. Laservalohoidolla pystytään kiinteyttämään, aktivoimaan ja hoitamaan emättimen seinämiä ja limakalvoja, jolloin virtsankarkailu helpottuu. Tuloksia ylläpitävään kertahoitoon on jatkossa varauduttava 1-2 vuoden välein.

Laservalohoidosta on apua myös emättimen kuivuuteen. Virtsakarkailun ja emättimen kuivuuden hoito laserhoidolla ei ole ennaltaehkäisevää, vaan hoidolla pyritään vaikuttamaan jo olemassa olevaan oireeseen.

Ennen laserhoitoon tulemista on syytä käydä gynekologin perustutkimuksessa ja tarkistaa, että PAPA näyte on otettu edellisen 6 kuukauden sisällä.

Raskauden ja imetyksen aikana hoitoja ei suositella.

Virtsankarkailun laservalohoito 490,- / kerta

Emättimen kuivuuden laservalohoito 450,-/kerta

Muita uutisia

Uutta Sairaala Innovassa

Pienten tatuointien poisto laserilla 210 € Jos sinulla on pieni (noin 5×5 cm alueella oleva), ei-toivottu tatuointi, ja haluat päästä siitä eroon. Sairaanhoitajiemme tekemänä pienen

Lue lisää »

Kesäkampanja: cryolipo-hoidot -20 %

Tiesitkö että: Cryolipolla voidaan vähentää ei-toivottuja rasvakertymiä mm. Hoidolla saatujen tulosten pysyvyyden tueksi suosittelemme terveellisiä elämäntapoja, terveellistä ja monipuolista ruokavaliota sekä säännöllistä ateriarytmiä. On tärkeää

Lue lisää »