fbpx

Laserhoidosta apua virtsankarkailuun

Synnytysten jälkeinen virtsankarkailu on monille tuttu oire.

Ensisijainen hoito on lantionpohjan kuntoutus ja lantionpohjan syvien lihasten aktivointi. Toiset saattavat kuitenkin hyötyä lantionpohjan jumpan yhdistämisestä intiimialueen laservalohoitoon. Laservalohoito voi olla vaihtoehto etenkin niille, jotka eivät ole saaneet täyttä vastetta fysioterapialla ja ketkä eivät ole halukkaita leikkaushoitoon.

Virtsankarkailun hoito vaatii usein 3 laserhoitokertaa. Hoito on kivutonta. Laservalohoidolla pystytään kiinteyttämään, aktivoimaan ja hoitamaan emättimen seinämiä ja limakalvoja, jolloin virtsankarkailu helpottuu. Tuloksia ylläpitävään kertahoitoon on jatkossa varauduttava 1-2 vuoden välein.

Laservalohoidosta on apua myös emättimen kuivuuteen. Virtsakarkailun ja emättimen kuivuuden hoito laserhoidolla ei ole ennaltaehkäisevää, vaan hoidolla pyritään vaikuttamaan jo olemassa olevaan oireeseen.

Ennen laserhoitoon tulemista on syytä käydä gynekologin perustutkimuksessa ja tarkistaa, että PAPA näyte on otettu edellisen 6 kuukauden sisällä.

Raskauden ja imetyksen aikana hoitoja ei suositella.

Virtsankarkailun laservalohoito 490,- / kerta

Emättimen kuivuuden laservalohoito 450,-/kerta

Muita uutisia

Tervetuloa Senni!

Sairaala Innovassa aloitti tänään esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja Senni Lähteenmäki. Senni tuo uutta osaamista Sairaala Innovaan Senni tekee Sairaala Innovassa kokonaisvaltaisesti erilaisia ihonhoitoja, ihonlaadun parantamishoitoja,

Lue lisää »