fbpx

Mitä tarkoittaa medikaalinen ihonhoito?

Olet varmasti jo kuullut termin ”medikaalinen ihonhoito”. Mutta tiedätkö mitä se tarkoittaa ja miten se eroaa tavallisesta ihonhoidosta? Tässä artikkelissa sukelletaan hieman syvemmälle medikaalisen ihonhoitoon ja selvitetään, mitä se voi tarjota sinun ihollesi.

Medikaalinen ihonhoito keskittyy ihon terveyden parantamiseen lääketieteellisten menetelmien ja ihonhoitotuotteiden avulla. Medikaalinen ihonhoito on tehokasta, tavoitteellista ja sen tulokset ovat pitkäkestoisempia.

Miten medikaalinen ihonhoito eroaa tavallisesta ihonhoidosta?

Hoidoissa on muutamia merkittäviä eroja.

Tavoite: Medikaalinen ihonhoito pyrkii korjaamaan ihon syvempiä ongelmia, kuten aknea, ruusufinniä, pigmenttihäiriöitä, ikääntymisen merkkejä ja arpia. Kun taas tavallinen ihonhoito keskittyy pääasiassa ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen.

Tuotteet: Medikaalisessa ihonhoidossa käytetään tehokkaampia tuotteita, ja tuotteet sisältävät lääkeaineita kuten retinoli, hydroksyylihappo ja kortikosteroidi. Näillä aineilla voidaan vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin ja tuoda merkittäviä tuloksia. Lähtökohtaisesti hoitavien ainesosien pitoisuudet ovat vahvempia ja sitä kautta hoito on tehokkaampaa ja tulokset pitkäkestoisempia. Tavalliset ihonhoitotuotteet sisältävät yleensä pienempiä pitoisuuksia, jolloin sama tuote on saatu sopimaan useammille ihotyypeille.

Asiantuntemus: Medikaalisen ihonhoidon tekee aina koulutettu ammattilainen, kuten plastiikkakirurgi, ihotautilääkäri tai muu Valviran hyväksymä terveydenhoidon ammattilainen. He osaavat arvioida ihon tilan ja laatia yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tavallisia ihonhoitotuotteita voi ostaa ilman reseptiä ja käyttää itse kotona.

Hinta: Medikaalinen ihonhoito on yleensä kalliimpaa kuin tavallinen ihonhoito, koska se vaatii ammattilaisen osaamista ja tehokkaampia ihonhoitotuotteita.

Esimerkkejä medikaalisista ihonhoidoista ovat esim. kemialliset kuorinnat, laserhoidot. täyteainepistokset ja botuliini-pistokset.

Sopiiko medikaalinen ihonhoito sinulle?

Se riippuu ihosi tarpeista ja sinun omista tavoitteistasi. Jos sinulla on ihonhoito-ongelmia, joita et ole saanut ratkaistua tavallisilla ihonhoitotuotteilla, medikaalinen ihonhoito voi olla hyvä vaihtoehto. Se voi myös olla hyvä valinta, jos haluat parantaa ihon yleistä terveyttä ja ulkonäköä.

Haluatko tietää lisää medikaalisesta ihonhoidosta? Helpoiten se käy kun varaat vastaanottoajan Sairaala Innovan plastiikkakirurgeille AJANVARAUKSESTA. Hoitoarvion voi tehdä kätevästi myös Sairaala Innovan ETÄVASTAANOTOLLA.

Muita uutisia

Heinäkuun aukioloajat

Sairaala Innova on kesälomilla alkaen ma 1.7.2024. Normaaleihin aukioloaikoihin palaamme taas ma 29.7. alkaen. Palvelemme asiakkaitamme kuitenkin kahtena päivänä heinäkuussa: Nettiajanvaraus toimii koko heinäkuun normaalisti.

Lue lisää »

Uutta Sairaala Innovassa

Pienten tatuointien poisto laserilla 210 € Jos sinulla on pieni (noin 5×5 cm alueella oleva), ei-toivottu tatuointi, ja haluat päästä siitä eroon. Sairaanhoitajiemme tekemänä pienen

Lue lisää »

Kesäkampanja: cryolipo-hoidot -20 %

Tiesitkö että: Cryolipolla voidaan vähentää ei-toivottuja rasvakertymiä mm. Hoidolla saatujen tulosten pysyvyyden tueksi suosittelemme terveellisiä elämäntapoja, terveellistä ja monipuolista ruokavaliota sekä säännöllistä ateriarytmiä. On tärkeää

Lue lisää »