Selluliitin ja rasvan hoito laserilla

TightSculpt selluliittilaser soveltuu joko itsenäiseksi hoidoksi tai esimerkiksi kirurgisen rasvaimun liitännäishoidoksi. Hoito on erinomainen valinta myös niille, jotka eivät halua kirurgista rasvaimua. Parhaan tuloksen saa maltillisille ongelma-alueille kuten esimerkiksi reisien sisäsyrjälle,  vatsalle tai kylkiin, myös olkavarsille hoito sopii hyvin. 

Hoito poistaa rasvaa ja kiristää ihoa. Hoidon parhaat tulokset saavutetaan kuitenkin  painonhallinnan tukena eli kokonaisvaltaiseksi laihdutusmenetelmäksi hoito ei sovellu.

Hoito on aina sarja-hoitoa ja yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa toteutettuna 2 viikon välein. Käsiteltävästä alueesta riippuen hoidon kesto on 1-2 h. Toipumisaikaa ei ole. Hoitoon on järkevä yhdistää ihohoitosarjamme Environin A-vitamiinipitoinen vartaloöljy kiinteyttämään ihoa edelleen.

Meillä TightSculpt laserhoidot tekee koulutettu sairaanhoitajamme Jenni ja hoidon voit varata suoraan ajanvarauksesta.

Hinnat:

-pieni alue/60 min 149€

-suuri alue /60-120 min 199€

-erittäin suuri alue yli 120 min 269€

Joka kolmas hoitokerta -30%

Lisätietietoa: 

https://www.fotona.com/en/treatments/2249/tightsculpting-r/

Muita uutisia

Lomailemme 8.7.2022-31.7.2022

Lomailemme suurimman osan heinäkuusta, mutta nettiajanvaraus toimii normaaliin tapaan. Myös yhteydenottolomakkeella voi jättää yhteydenottopyyntöjä, mutta loma-aikana vastaaminen voi viivästyä. Nähdään elokuussa ja hyvää kesää, toivottavasti

Lue lisää »

Tehokas tatuoinnin poisto laserilla

Sairaala Innovassa on käytössä tatuoinnin poistoon Fotonan Starwalker MAQX laser, jolla saadaan poistettua kaikkia tatuointivärejä FRAC TAT -menetelmällä, joka on vanhoja menetelmiä hellävaraisempi ja tehokkaampi.

Lue lisää »