Tammi-helmikuussa tarjoamme laserilla tehtävät karvanpoistot -10% ilmoittaessasi koodin ”talviale”

💜 Oikeanlainen laserhoito on tehokasta ja sairaalassamme ovat käytössä vain terveydenhuollon ammattilaiselle tarkoitetut laserluokka 4 Fotona laserlaitteet, joilla hoidon teho on optimoitu.

💜 Useimmat potilaamme ovat kokeneet merkittävän karvoituksen vähenemisen. Mahdollinen uusi karvoitus on ohuempaa ja vaaleampaa, eikä niin huomiota herättävää.

🪄 Harkitessasi laserkarvanpoistoa, Sinun on hyvä tietää, että valmistautuminen vaatii pienen kasvatusprosessin. Epilointia, sokerointi- tai vahakarvanpoistoa ei saisi olla tehty hoidettavalle alueelle 6 viikkoon ennen laserkarvanpoistoa ja tämä pätee koko sarjahoidon aikana. Ensimmäinen laserkarvanpoisto saattaa myös aktivoida hetkellisesti karvankasvua.

🪄 Laserkarvanpoisto toteutetaan aina sarjahoitona ja useimmiten tarvitaan 3-4 hoitokertaa, johtuen karvojen eri kasvuvaiheista. Sarjahoidon jälkeen karvojen kasvu hidastuu tai loppuu kokonaan hoidon tehosta riippuen. Mahdollisiin ylläpitohoitoihin on syytä varautua esimerkiksi vuoden välein.

🏆 Laadukas Fotona -laserlaitteisto nopeuttaa ja helpottaa isojen alueiden kuten jalat, selkä ja rinta, hoitoa. Myös pienempien alueiden hoito on meillä täysin mahdollista, kuten bikini, kasvot tai kainalot.

💜 Karvanpoiston hoitotulokset riippuvat paljon potilaan ihosta ja karvan laadusta sekä hoitoa antavan henkilön osaamisesta. Saapuessasi meille voit olla varma, että palveleva henkilökunta on saanut viimeisimmän koulutuksen laserlaitteiden käyttöön.

💜 Haluamme myöskin muistuttaa, että jokainen saa olla juuri niin karvainen kuin haluaa. Mikäli kuitenkin koet omat ihokarvasi häiritsevinä sekä niiden poistamisen työläänä ja haaveilet pääseväsi karvoista lopullisesti eroon, saattaa laserkarvanpoisto olla juuri Sinulle!

Muita uutisia

Syksyn happohulinat!

Syksyn kunniaksi meillä on HAPPOHULINAT! Ihon happokäsittelyt ovat ihoa kirkastavia ja uudistavia tuloksellisia hoitoja. Hedelmähappohoidot Helpoiten happohoitoihin pääset tutustumaan Sairaala Innovan hedelmähappohoidolla, joka kirkastaa ja

Lue lisää »

Gynekologin vastaanotto avoinna jälleen 23.8.

Gynekologi Rosemarie aloittaa syksyn vastaanoton Sairaala Innovassa jälleen 23. elokuuta.  Laajasti kouluttautunut Rosemarie ajattelee laatikon ulkopuolelle, kohtaa asiakkaansa inhimillisesti ja hoitaa kokonaisuutta aina yksilöllisesti.  Rosemarien

Lue lisää »